Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Inredning och utemöbler till bra pris

Om du är på jakt efter möbler och inredning till bra pris så är ett hett tips att kika på wegot.se. WeGot är en möbelaffär med en fysisk butik i Malmö och ett brett sortiment på nätet. Här kan du hitta allt från utemöbler, sängar, och soffor till vacker inredning och elkaminer. Så oavsett om du är ute efter enstaka möbler eller inredning till ditt hem så är det till WeGot du ska vända dig .

Vad kan WeGot erbjuda?

Eftersom Wegot har ett stort utbud och du kan handla både via nätet och i deras fysiska butik i Malmö så är valmöjligheterna stora. Då de har 90 % av produkterna i lager så innebär det att du i stort sett kan hämta dina nya möbler samma dag du köper dem, eller få dem levererade om du beställer via nätet. WeGot erbjuder:

  • Snabba leveranser på 1-4 dagar
  • Inte högre frakt än 695 kr
  • En 1200 kvm stor butik i Malmö
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Handla på faktura, ingen fakturaavgift
  • Bli en av redan tusentals nöjda kunder

Om du väljer att köpa dina möbler på nätet så får du dem snabbt levererade direkt hem till dig. Det tar mellan 1-4 dagar för dig att få hem dem och kunna möblera på det sätt du önskar. Om det visar sig att det inte stämde på det sätt du önskade så har du 14 dagars öppet köp på dina möbler och inredningen. Bor du nära Malmö eller har vägarna förbi så kan du kika in i deras 1200 kvm stora butik

Möbler som passar ditt hem

Kanske du har funderat på att köpa nya matstolar och ett matbord till din matsal eller kök, eller är det en ny soffa du eftertraktar? Oavsett vilka möbler du ute efter kommer du garanterat hitta dem hos WeGot.

24 Nov 2014