Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Vill man bli fin, får man lida pin, eller?

Utrycket vill du vara fin får du lida pin är något som ibland kan stämma, ibland inte. Det beror ju faktiskt helt på vad det är för behandling man gör. En vaxning i Göteborg gör ju ont medan en massage i Göteborg oftast bara är skön!  Det finns dock en hel del skönhetsmetoder där utrycket mer än väl stämmer.

Skönhetsmetoder som gör ont

Det finns som sagt en hel del skönhetsbehandlingar som inte är så att säga direkt "sköna". En del av dem riktigt ont. Jämfört med dem jag ska ta upp så är en vaxning på salong inte alls något som gör ont!

Kemiska peelings eller starka syrabehandlingar är något som definitivt känns. De riktigt starka kemiska peelingarna, som TCA-syra, kräver faktiskt narkos och en veckas konvalescens!!

Injektioner är en annan skönhetsmetod, som känns! Det oavsett om det är botox i pannan eller hyaluronsyra för läpparna.

IPL är en metod för att ta bort hår, och det känns en hel del det med! Samma sak med laser, där det finns många metoder, varav flera gör ont.

Andra saker som verkligen känns, det är ansiktslyft, AHA-behandling, skalfasader och fettsugning.

Njut av det som är skönt istället

Om du inte tycker att det låter värt att genomföra någon av ovan metoder, låt bli! Då är det ju bättre att gå på salong för att njuta eller ta en massagebehandling eller liknande. Du mår bra, och mår du bra, så är du även snygg!

14 Mar 2020