Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Upplev mer med Inca Tours

Inca.se är sidan du ska besöka om du är nyfiken på en resa som innefattar Latinamerika eller Sydamerika. Då ska du boka en resa till Costa Rica! Landet är litet, vilket innebär att det är perfekt att turista där. Du kan ta dig från inlandet ut till kusten på en dag eller två och du hinner med att se mycket av landet på ett par dagar. I detta land så finns det över 500 000 olika arter av både djur och växtlighet. Inlandet bjuder på vulkaner som är aktiva och åker du till den södra kusten så hittar du nationalparker som har både krokodiler, sengångare och apor. Costa Rica erbjuder både äventyr för dig som inte vill sitta still, vad sägs om trädtoppsakrobatik, och för dig som älskar sol och bad. Tidpunkt att besöka Costa Rica är bäst mellan december och februari.

Res med Inca Tours

Inca Tours erbjuder ett respaket som heter Underbara Costa Rica. Med denna resa får du uppleva de allra bästa bitarna av landet under 15 dagar. Bland annat får du se:

  • Tortugero med dess enorma djurliv
  • Villa Lapaz sky walk–en promenad bland trädkronor på hängbroar
  • Arenals Vulkaniska Nationalpark
  • Sol och bad vid Stilla havskusten och orten Tamarindo

Du får se regnskogen från både marken och från trädtopparna med denna resa. Du får möjlighet att uppleva en fantastisk natur med ett djurliv som är enormt. Besök vid både bananplantage och kakaoplantage ingår liksom besök vid flera nationalparker.

Läs mer om Costa Rica

Om du vill veta mer om landet så läs mer på Wikitravel. Här kan du läsa om landets historia, geografi och dess flora och fauna. Dessutom hur du bäst tar dig dit och vad du bör besöka. Du kan även kika på Inca Tours hemsida för mer information och för att boka dig en resa.

31 Aug 2015