Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Träna och äta rätt

Redan i vintras så började jag planera att 2019 skulle vara året då jag tränar och äter rätt och komma i form. Jag läste på om Fitline Fitness samt en massa andra saker. Sen vet jag inte vad som hände, det var helt plötsligt juni. Men, jag har nu bestämt mig att denna sommar får vara starten då, så jag kommer igång. Hittat en del bra saker på nätet som har med kost och träning att göra. Det är tydligen viktigt att äta rätt efter träningen med, så att man får rätt sorts återhämtning. Mat i nära anslutning till ett träningspass påskyndar återhämtningen och kan förbättra prestationen till nästa pass. Det ska vara fyllt med protein och kolhydrater.

Hittade flera bra förslag på vad man kan äta, som ger en bra med protein och kolhydrater. Sen r det även bra med kosttillkott med.

Bra mat att äta på sommaren

Fördelen med sommar är att det är så mycket enklare att äta rätt. Det eftersom att man ändå inte vill äta tunga saker så att säga. Det går att göra många goda sallader, samt att grilla är bra. Det går ju att grilla det mesta, fisk, kött, grönsaker med mera. Så ska lägga ner ett stort fokus på att äta bra mat nu under denna sommar samt lägga in bra anpassad träning. Så får vi se till hösten om det har gett det resultat jag vill ha och faktiskt behöver.

 

17 Jun 2019