Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Tid för dig

Det är viktigt att ta sig tid för sig själv. Kanske känns det som en klyscha; något man hör allt för jämnan nu för tiden, men det finns gott om belägg för att människor som lever i samtiden har ett enormt behov av att då och då vända fokus inåt, koppla av och bara vara.

Avkoppling innebär olika saker för olika människor; det kan handla om att jogga, läsa, resa bort, yoga eller gå på konserter eller gå på massage. Det spelar mindre roll vad man gör, huvudsaken är att man finner tid för sig själv och sina behov... att man laddar batterierna.

Thaimassage

Vad är bättre för total avkoppling än massage? Har du testat thaimassage någon gång? Om inte så har du säkert hört talas om denna massageform som ofta får smeknamnet yoga för den late. Om du vill testa Benze Thaimassage Beauty Care så föreslår vi att du ska göra det utan att tveka!

Yoga och meditation

Yoga är en annan av sakerna som nämns ovan och har hjälpt människor att finna balans, inre och yttre styrka såväl som ett lugn i sinnet i flera tusen år. Konsten föddes i Indien men har slagit stort i västvärlden de senaste åren. Idag utövar väldigt många svenska yoga och fler blir de hela tiden. Man kan välja bland olika typer av yoga, det bästa är att testa sig fram för att hitta det som passar en.

Yoga är nära sammankopplat med meditation som kan beskrivas lite som koncentrerad avslappning. Om du vill testa meditation i Malmö så tycker jag att du ska testa Natha Yoga Center som med mångårig erfarenhet erbjuder ett brett spann av kurser i både yoga och meditation.

21 Apr 2016