Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Rätt vagn för ditt barn

Att få barn är fantastiskt och en av livets alla gåvor. Är det första gången du får barn, så är det ofta en massa inköp som du behöver göra inför barnets ankomst. En mycket viktig sak att införskaffa är en barnvagn. En barnvagn är bra att ha för att kunna gå på promenader, för att få ditt barn att sova gott utomhus eller för att ta dig dit du ska på ett enkelt sätt. Hos pyretosnackan.se finns det flera modellar av barnvagnar som inte bara är snygga, de håller även hög kvalitet. Pyret & Snäckan kom till tack vare att de som startade företaget hade flera samtal med vänner där ett återkommande ämne var problemet med att hitta en bra barnvagn. Saker som kvalitet och bra pris på en och samma gång var svårt att hitta. Därmed var idén om att starta ett företag igång och idag är Pyret & Snäckan en butik som kan erbjuda dig just bra priser på kvalitativa vagnar.

Hur väljer man rätt barnvagn?

En barnvagn idag är ett val man ofta gör till det första barnet. Många av de barnvagnar som finns hos Pyret & Snäckan kan användas från det att barnen är mycket små, upp till då de börjar vilja sitta i sin vagn. Då byter du insats. En barnvagn är en investering och ofta kan man använda den till barnen som kommer efter. Är det en barnvagn med kvalitet som det är hos Pyret & Snäckan, så kommer du att kunna ha den i många år framöver. Väljer du en barnvagn från Pyret & Snäckan så får du:

  • Produktgaranti 1-2 år
  • Ångerrätt 30 dagar
  • Personlig service
  • Snabb leverans
  • En barnvagn som håller vad den lovar

På Pyret & Snäckan hittar du inte bara barnvagnar till ditt barn, utan även andra produkter som du kan komma att behöva. Smarta skötväskor, bilbarnstolar och produkter från Babybjörn är bara några av dem.

13 Jan 2015