Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

OYEZ – håller för alla tillfällen

Om du är en man, som börjar bli tunnhårig, och vill göra nåt åt saken så har jag lösningen här. Det jag talar om är en OYEZ som du kan köpa på Tjockarehår.net. En OYEZ är en hårdel, som man fäster ovanpå sitt eget tunnare hår och som kommer göra att du åter igen har en frisyr att vara stolt över. Du kan göra allt du tidigare gjort när du har en OYEZ. Cyklar du mycket, som jag, så är det ingen fara, den tål det! Även att du har hjälm på huvudet. Dessutom kan du klippa dig som vanligt, du kan styla håret och du kan känna dig trygg med att ingen kommer märka att du bär en!

OYEZ blir en del av dig

När en OYEZ tillverkas så använder man äkta människohår som tvättas och färgas så att det ska passa den personen som ska bära den. Det gör att den kommer passa dig perfekt och bli en del av dig. Dessutom är OYEZ:

  • Praktisk
  • Verklighetstrogen
  • Lätt att beställa
  • Prisvärd

Du är inte ensam

Det är upp till 70 % av alla män som någon gång i livet har någon form av håravfall. Orsakerna kan givetvis variera, då det kan handla om allt från åldersrelaterat håravfall till att det ligger en medicinsk orsak bakom eller att man är i en extremt stressande situation. Du ska veta att du inte är ensam, och att många före dig har tagit saken i egna händer, genom att.

5 Sep 2015