Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Nymalen peppar smakar bäst

Om du gillar att laga mat, så vet du säkert att det är skillnad på kryddor och kryddor! Att mala sin egen peppar med en pepparkvarn gör maten så mycket godare än att använda sig av en färdigmalen peppar i påse eller i burk. Hos Culina hittar du ett stort utbud av pepparkvarnar och andra kryddkvarnar. Det är nämligen viktigt att ha en kvarn till varje krydda så att de inte tar smak av varandra.

Matlagning med gjutjärnsgrytor

Culina har så mycket mer än bara pepparkvarnar i sitt sortiment. Som en svensk specialbutik som funnits på nätet sedan 2004 så kan de erbjuda ett stort sortiment av redskap och tillbehör för mat och dryck. Varför inte ta och köpa en gjutjärnsgryta hos Culina? Med en sådan gryta kommer din mat att smaka helt fantastiskt! Utöver att hålla värmen så är de även så snygga att du kan servera din mat direkt ur den. Sköt om din gryta och du kommer ha glädje av den i många år framöver.

Du hittar flera modeller av gjutjärnsgrytor hos Culina. Bland annat kan du hitta dessa modeller:

  • Ronneby bruk gryta- flera former och storlekar
  • Skeppshult gryta – flera former och storlekar
  • Stekgrytor
  • Startset med gryta och stekpanna i gjutjärn

Utöver pepparkvarnar och gjutjärnsgrytor hittar du en mängd andra produkter hos Culina. Bland annat kan du köpa tillbehör för olika sorters drycker, olika sorters grillar, köksapparater och bestick. Dessutom porslin, keramik och mycket mer. Kika in på culina.se för att se hela deras sortiment. De erbjuder både hemmakockar och proffs produkter som håller högsta kvalitet.

Kryddkvarnar

Som tidigare nämnt så ska man inte använda samma kvarn till olika typer av kryddor. Det är därför man inte säger pepparkvarn, utan kryddkvarn. Läs mer om kryddkvarnar pa Wikipedia.

20 Mar 2015