Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Må bra med Ayurveda och gurkmeja

Om du börjat leva efter ayurvedisk tradition, så är gurkmeja rot extrakt något för dig. Gurkmeja är en ört, som enligt ayurvedisk tradition används för att öka flexibiliteten, stoppa inflammationer, leder och senor, förbättra tarmfloran och för att rena kroppen. Gurkmeja kan även ge dig en natt med god sömn, om du intar den med varm mjölk. Den har fler egenskaper, så som att den är galldrivande och leverskyddande, bakteriehämmande och antiinflammatorisk. Den sänker högt kolesterol och sänker högt blodtryck och den är bra vid matsmältning. Läs mer om gurkmeja på Wikipedia.

Reishi svamp är nyttigt

En annan produkt, som även den är bra för din kropp och innehåller många medicinska egenskaper, är Reishi svamp i kapslar. På svenska heter denna svamp lackticka och på kinesiska är namnet Lingzhi. Att äta Reishi svamp sägs ge en lång livslängd och att den har föryngrande egenskaper. Svampen är adaptogen vilket betyder att den har flera egenskaper, så som att vara både lugnande och uppiggande beroende på vad kroppen behöver.

Beställ gurkmeja och Reishi hos iForma

Reishi och gurkmeja finns att köpa på iforma.se, som är en nätbutik med hälsokostprodukter. De har även ett sortiment inom rawfood och superfood, detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer för både kropp och själ. Många av produkterna som säljs, har använts i århundanden som en naturlig del av vardagen. iForma ger dig snabba leveranser som är tillförlitliga, och beställer du över en viss summa får du dessutom fri frakt.

9 Dec 2015