Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Hjälp med kontorsstädning i Stockholm

När du ska välja städfirma i Stockholm så bör du ta en titt på städfirmastockholm.info. Städenergi är en pålitlig städfirma med bred kompetens och flexibla tjänster inom allt som rör städning.

Att ha det rent och fint omkring sig är inte bara skönt och avkopplande, det är också essentiellt av hygieniska skäl. I en värld där allt fler ska samsas om samma ytor blir renlighet en allt viktigare faktor, särskilt på allmänna platser som arbetsplatser. Städenergi erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner och bland tjänsterna finns:

  • Hemstädning
  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Fönsterputsning
  • Trappstädning

Har du det yttersta ansvaret för ett kontor och behöver anlita en kompetent och pålitlig städfirma i Stockholm så kontakta Städenergi.

Fint och rent på kontoret

Det finns många städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Stockholm, men det kan vara stor skillnad i den service och kvalitet man mottar beroende på vilken städfirma man väljer att anlita. Med Städenergi följer nöjd-kundgaranti, vilket är ovärderligt för den som betalar för en viktig service som städhjälp.

Just kontor är ett utrymme som man verkligen vinner på att hålla i ett rent och prydligt skick. Dels delas kontor i regel av flera olika personer och dels är det rum som man ska prestera i. Det är välkänt att man presterar bättre i organiserade, fräscha rum, utan obehagliga distraktioner.

Kontorsstädning inklusive allt

När du anlitar Städenergi i Stockholm för att hjälpa dig med kontorsstädning så kan du samtidigt passa på att beställa tjänster som städning av gemensamma ytor som kök, toaletter, korridorer och trapphallar. Städenergi är ett flexibel städbolag som anpassar tjänsterna efter de behov som varje kund uttrycker.

Varje gång Städenergi fullföljt ett städuppdrag får du som ansvarig uppdragsgivare en notifikation via SMS eller e-mail, som en del av Städenergis service.

13 Nov 2014