Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Ett möbelföretag med stort utbud

Ett möbelföretag med stort utbud

När det kommer till att handla möbler online så tycker jag det är bra att det går att beställa på nätet. Vill man till exempel köpa nya matstolar eller ett matbord så finns det ett stort utbud av dessa hos WeGot. Denna butik hittar du på Wegot.se. De är ett möbelföretag som finns på nätet men de har även en butik i Malmö. Jämte deras butik ligger deras välfyllda 10 000 kvm stora lager som innehåller ca 90 % av deras sortiment. Hos Wegot kan du köpa det mesta till hemmet oavsett om det är möbler eller inredning du är ute efter.

Handla möbler online eller åk till butiken i Malmö

Det som är bra med WeGot är att du kan välja att antingen handla allt det du vill ha direkt via deras hemsida och att de levererar det hem. Du kan även välja att köra till deras butik i Malmö och få med möblerna direkt! Om du väljer att handla online så får du:

  • Snabba leveranser
  • Frakttak
  • Öppet köp 14 dagar
  • 0 kronor i fakturaavgift

Så vill du ha nya matstolar eller andra möbler så är det bara att beställa möbler online. Leveranserna går på mellan 1-4 dagar och WeGot har ett frakttak, som gör att kostnaden aldrig överstiger en viss summa, även om du beställer flera möbler på en och samma gång. Du har även tid att ångra dig, om det skulle vara så, då de har öppet köp i 14 dagar. Dessutom har de garanti på flera produkter i sitt sortiment. Ska man handla nya möbler eller inredning, så rekommenderar jag verkligen WeGot!

16 Apr 2016