Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Dags att byta bostad?

Att flytta, det kan vara både roligt, men grymt jobbigt. Det är ju en massa grejer som ska göras inför en flytt. Du måste packa alla dina saker, se till att transportera dem till nya stället, flyttstäda och göra adressändring så väl som flytta eller byta abonnemang och el med mera. Om du vill underlätta för dig själv, se till att planera din flytt på ett bra sätt. Kanske anlita en flyttfirma i Södertälje som kan transportera ditt bohag eller be vänner om hjälp. En bra sak att göra i samband med att du flyttar, det är att rensa ut bland alla dina saker. Släng det som är trasigt och ge bort det som är helt och rent till vänner eller hjälporganisationer eller sälj det.

Så var det flyttstädning med

En flytt avslutas alltid med att du ska städa ur den gamla bostaden du lämnar. Det är något du kan göra själv, eller så satsar du på en billig flyttstädning Stockholm via en städfirma. Det kan vara skönt att slippa göra det på egen hand, så att du kan lägga tid på att komma i ordning i din nya bostad.

Försäkring, abonnemang och avtal

Telefon, bredband med mera är ofta något som går att flytta med till nya adressen. Elavtal kan behöva sägas upp och tecknas nytt. Missa inte heller att du bör ändra så att din hemförsäkring gäller för ditt nya ställe. Du måste även se till att göra en adressändring. 

20 Feb 2021