Defyra.nu

"Endast den som sover gör inga fel." - Ingvar Kamprad

Bra träningsredskap för hemmet

Gymmet i all ära, men det är inte alltid man har tiden eller lusten att gå dit. Då kan man träna hemma. Det genom att använda sig av dels sin egen kropp eller genom att satsa på att köpa hem ett par bra träningsredskap. Tränar man mycket är det bra att även satsa på kosttillskott. Läs mer om det på fitline-fitness.se. Här kommer ett gäng med tips vad för saker som kan vara bra att ha hemma.

Träningsredskap att ha hemma

En yogamatta är bra att skaffa. För den kan du ha som en stabil bas för många kroppsövningar. Det går absolut att köra direkt på golvet men dina armbågar och knän kommer tacka dig om du införskaffar dig en yogamatta.

En foam roller är även det bra att ha. Det är ett redskap för att mjuka upp muskler, förbättra rörligheten samt förhindra stelhet, smärta och skador.

Kettle bells är även det något som kan vara bra att skaffa. Med kettlebells kan du träna din styrka, uthållighet samt koordination och du behöver bara en enda kettlebell till att börja med.

Sedan finns det även andra bra saker som hopprep, chinsstång, fitnessband, hantlar och så vidare. 

Sedan är det som sagt bra att använda dig av din egen kropp. På nätet finns det en massa bra basövningar som man kan göra hemma. Sedan är det ju så klart även bra att kanske ibland gå till gymmet, eller gå ut och gå eller göra andra saker. 

28 Mar 2019